SlimGo Hula Hoop iti tonifica intregul corpul

SlimGo Hula Hoop

SlimGo Hula Hoop a fost conceput pornind de la cercurile de acrobatie, fiind usor de folosit de catre oricine. Impactul usor al produsului cu abdomenul si soldurile ofera un masaj eficient in reducerea dimensiunilor trupului. A fost inlocuit cercul dur cu un arc flexibil din otel care actioneaza cu o presiune mai mare asupra corpului oferind un masaj placut.

Danseaza cu SlimGo

Da drumul la melodia preferata, ia Slimgo Hula Hoop, pune-l in jurul taliei si…misca-te pe ritmul muzicii. Miscarile trupului pentru punerea in functiune a SlimGO Hula Hoop sunt asemanatoare unui belly dance. Intai il pui in miscare invartindu-l cu mainile in jurul corpului, dupa care ii pastrezi ritmul prin miscarile circulare ale taliei si soldurilor. In timp ce tu te distrezi dansand, SlimGO maseaza usor abdomenul si soldurile tale, ajutandu-te sa scapi de kilograme nedorite.

Ce fel de exercitii poti face?

1. Exercitiu pentru umeri si gat

Pune SlimGo in jurul gatului, tine cu ambele maini si intinde in mod repetat.  Acest exercitiu este ideal pentru stimularea muschilor bratelor, a umerilor si a gatului.

SlimGo Hula Hoop

2. Exercitiu pentru muschii sanilor

Tine SlimGo in fata sanilor sau deasupra capului si incearca sa intinzi in mod repetat. Exercitiul este ideal atat pentru tonifierea si intarirea muschilor de sustinere a sanilor, cat si pentru muschii spatelui.

3. Exercitiu pentru coapse

Pune SlimGo in jurul picioarelor, asaza-te pe scaun si incearca sa extinzi repetat.  Acest exercitiu intareste muschii coapselor si ajuta la fermitatea trupului.

4. Exercitiu pentru bicepsi si tricepsi

Tine un picior pe SlimGo si incearca sa extinzi in mod repetat in sus. Foloseste acest exercitiu pentru stimularea muschilor bratelor, bicepsilor,  tricepsilor si intarirea umerilor.
Pentru imagini explicative, click aici. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=9RsGobAT-Vs]

Produsul poate fi achizitionat online, pentru suma de 180 lei.

Foto credit: hula-hoop-shop.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lucruri Despre Pielea Noastră – Capacitatea ei de Regenerare este Umitoare

Dieta curcubeu – Dieta perfectă pentru un abdomen plat