Știai că poți avea grijă de sănătatea organismului tău cu niște exerciții care se fac în dora 2 minute? Da, e nevoie de doar 2 minute pe zi pentru a te menține sănătos! Acum nu mai ai niciun motiv să nu fii în formă!

In ultima perioada timpul trece parca pe zi ce trece tot mai repede asa ca pentru a slabi si pentru a fi sanatoasa nu trebuie sa petreci ore intregi la sala de fitness sau alergand prin parc ci doar sa iti faci timp doar pentru doua minute. Recent s-a facut un studiu in care s-a demonstrat faptul ca poti sa slabesti si sa iti mentii greutatea potrivita cu doar doua minute de exercitii intense. Antrenament de mare intensitate nu este ceva nou pana in prezent dar oamenii de stiinta au demonstrat in sfarsit acest lucru.

Acest lucru inseamna sa faci timp de 30 de secunde exercitii intense precum ar fi sa pedalezi la o bicicleta stationara la viteza maxima sau orice alt exercitiu care iti solicita toti muschii corpului. Cel mai indicat ar fi sa iti cumperi o minge fitness  pentru ca pe ea poti face tot felul de exercitii intense pentru ati modela organismul asa cum trebuie.

minge-fitness

Facand acest lucru poti sa scapi de 200 de calorii mult mai repede decat exercitiile facute in mod normal, dar daca vei tine si o dieta potrivita pe langa acesta, poti sa ajungi mult mai repede la greutatea dorita.

Expertii in aceste lucru sustin ca aceste exercitii Hit ajuta insulina sa tina nivelul glucozei in sange la un nivel normal deoarece pui in miscare toti muschii corpului fata de exercitiile normale. Trebuie sa iei in considerare si faptul ca nu orice organism raspunde asa cum trebuie la orice tip de atrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cartea Slabesti mancand

Cele mai bune 3 cărți care te ajută să slăbești rapid

Relax & Tone

Relax & Tone, un ajutor de nadejde in procesul de slabire