Be-Light, un supliment alimentar eficient

Be-Light contine ingredientul brevetat StarchLite- extract de fasole alba, natural si organic, folosit ca adjuvant pentru pierderea in greutate. Datorita formulei sale, Be-Light este un supliment alimentar foarte eficient pentru persoanele care vor sa slabeasca, fara a elimina complet carbohidratii din regimul lor, dar si pentru cele care vor sa isi mentina greutatea actuala fara a tine diete si a-si schimba obiceiurile alimentare.

 

Cum functioneaza?

Be-Light ajuta corpul sa lupte contra caloriilor prin reducerea descompunerii carbohidratilor bogati in amidon, care constituie cauza principala a obezitatii. Chiar si in timp ce consumi aceleasi alimente pe care le mananci de obicei, Be-Light va descreste aportul caloric al carbohidratilor ce includ amidon cu pana la 66%. Acest lucru se datoreaza extractului de fasole alba, StarchLite.

Extractul de fasole alba neutralizeaza enzima responsabila pentru descompunerea carbohidratilor bogati in amidon. Apoi, o parte a carbohidratilor consumati se elimina din corp inainte de a fi transformati in glucoza si depozitati sub forma de grasime in corp. Astfel, carbohidratii consumati, si prin urmare, caloriile, se elimina din corp in mod natural.

Beneficiile Be-Light

Acest supliment alimentar actioneaza asupra carbohidratilor bogati in amidon pe care ii consumi la anumite mese, ajutand astfel la reducerea caloriilor. Cu alte cuvinte, Be-Light reduce aportul caloric al alimentelor bogate in carbohidrati, precum painea, pastele, orezul etc.  De asemenea, Be-Light blocheaza descompunerea carbohidratilor cu amidon consumati, reducand astfel numarul caloriilor consumate. Mai precis, accelereaza eliminarea lor in mod natural, reducand astfel valoarea calorica a carbohidratilor si indicele glicemic al alimentelor.

Cum se administreaza?

Be- Light se administreaza cu 2 dcl de apa cu 15 minute inainte  de fiecare masa compusa din alimente ce contin amidon, precum cartofi, paine, orez etc. In cazul in care care cea mai mare parte a mesei este alcatuita din alimente bogate in amidon se iau 3 capsule, iar in cazul in care alimentele bogate in amidon sunt mai reduse (o felie de paine, orez, paste, cantitati mici de cartofi) se iau 1-2 pastile.

Daca nu ai luat pastilele la timp, este indicat sa le iei chiar si in timpul mesei decat sa renunti la ele. De asemenea, in cazul in care nu vrei sa inghiti capsulele, poti adauga continutul direct in mancare.

Pe scurt..

Be- Light joaca un rol important in eliminarea mai eficienta a carbohidratilor ce contin amidon :

– Efectul caloric al zaharurilor este redus si intarziat;

– Nivelul glicemiei din sange creste mai putin , astfel incat alimentele cu indice glicemic ridicat nu mai sunt un pericol atat de mare;

–  Posibilitatea transformarii amidonului in tesut adipos  este mai redusa;

– Cresterea greutatii corporale este blocata;