Aloe Slim Day&Night: actioneaza 24 din 24 de ore

Aloe Slim Day&Night este un remediu excelent pentru slabit, un pachet complet care iti remodeleaza silueta 24 din 24 de ore. Formula de slabit contine aloe vera, citrin-k, ficusphen, teanina, colagen hidroliozat, picolinat de crom, vitamina B1 si B6, ingrediente active naturale si extracte din plante care, impreuna, contribuie la remodelarea siluetei. Actionand atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, Aloe Slim Day&Night ofera organismului substantele nutritive necesare si in acelasi timp, te ajuta sa iti menti greutatea in limite normale pe termen lung.

Cum functioneaza?

Cele doua produse stimuleaza metabolismul lipidic cu eliberare de energie in timpul zilei, atunci cand organismul este solicitat si are nevoie de un consum mai mare de energie pentru indeplinirea diverselor activitati. De asemenea, Aloe Slim Day&Night creste potentialul de ardere a grasimilor chiar si pe timpul noptii, utilizand energia rezultata din urma arderii grasimilor din tesutul adipos, pentru regenerarea si reintinerirea celulelor corpului.

Aloe Slim Day asigura o maxima eficienta si o modalitate naturala de slabire. Inhiba absortia si depozitarea grasimilor in organism, stimuleaza procesele de ardere a grasimilor, crescand nivelul energetic al organismului, echilibreaza emotional si combate bulimia pe fond de stres.

Aloe Slim Day contine: Aloe Vera, Xellex, Satiereal, Chitosan, Cassia Nomame, Rhodiola Rosea, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6 .

Aloe Slim Night previne efectele negative ale stresului, mentinand in limite normale valorile cortizolului, “hormonul stresului”. De asemenea, acest remediu natural scade apetitul si stimuleaza secretia hormonului somatotrop (hormone de crestere care stimuleaza arderea grasimilor si producerea de energie necesara pentru cresterea si reinoirea tesuturilor).

Aloe Slim Night contine: Aloe Vera, Citrin-K, Ficusphen, Teanina, Colagen Hidrolizat, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6.

Pe scurt..

Aloe Slim Day&Night are urmatoarele efecte:

  • reduce depozitele de grasimi prin stimularea arderii lipidelor, eliberand un plus de energie
  • stimuleaza satietatea, elimina tendinta de a “rontai” ceva in permanenta
  • combate stresul, anxietatea, depresia, fiind solutia potrivita pentru eliminarea senzatiei de foame excesiva datorita cresterii secretiei de serotinina
  • scade hiperaciditatea gastrica
  • stimuleaza functiile metabolice si functia de detoxifiere a ficatului
  • elimina excesul de apa din organism, inlaturand senzatia de greutate, oboseala nejustificata
  • stimuleaza glicoliza, asigurand cantitatea de glucoza necesara pentru activitatea cerebrala si scade pofta exagerata de dulciuri
  • ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos si armonios

Aloe Slim Day se administreaza 25 ml inainte de micul dejun sau pranz, iar seara, inainte de culcare se ia 25 ml de Aloe Slim Night. Cele doua flacoane asigura necesarul pentru 20 de zile, iar pentru ca metabolismul sa se obisnuiasca cu noul ritm este indicat sa se urmeze acest tratament naturist cel putin doua luni.

Pentru mai multe informatii legate de Aloe Slim Day&Night click AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Metode inofensive de slăbit – Cele mai sigure metode pentru a da jos kilogramele în plus

Dieta cu prune – O dietă echilibrată ce te ajută să dai jos 6 kilograme în 2 săptămâni. Slăbește natural, slăbește ușor!