Moarea de varză murată ajută la slăbire? Uite cum îți poate fi de ajutor

Luptați cu kilogramele în plus? Încercați să beți regulat zeamă de varză murată, și slăbirea va deveni mult mai simplă. Vă explicăm, mai jos, la ce mai ajută această băutură.

Slăbirea sănătoasă se bazează pe o abordare echilibrată a nutriției. Este extrem de important să furnizați organismului cantitatea potrivită de nutrienți, dar și să controlați numărul de calorii consumate.

Merită să cunoașteți diferite trucuri care fac pierderea în greutate mai ușoară – de exemplu, cum să ”înșelați” senzatia de foame în timpul slăbirii. Dar asta nu e tot – puteți apela și la zeama de varză murată.

Zeama de varză murată pentru slăbire

Există cu adevărat multe modalități care susțin procesul de slăbire. Una dintre ele este băutul zemei de varză murată. Aceasta este o băutură care conține vitamine și probiotice. Este creată prin procesul de fermentare a varzei murate, care este plin de bacterii benefice din acid lactic pentru sănătate.

Această băutură acră este potrivită pentru persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus, deoarece influențează pozitiv sistemul digestiv.

Conține enzime naturale și probiotice care ajută la funcționarea corectă a sistemului digestiv, îmbunătățind astfel metabolismul și promovând pierderea kilogramelor nedorite.

În plus, moarea de varză murată are un conținut scăzut de calorii, ceea ce înseamnă că oferă puține calorii, dar este bogat în nutrienți. Acest lucru face mai ușor să limitați aportul zilnic de calorii în dietă, facilitând astfel slăbirea.

De asemenea, conține fibre, care ‘umple’ stomacul, oferind astfel o senzație de sațietate. Amintiți-vă, totuși, că deși o astfel de băutură poate sprijini slăbirea, nutriția echilibrată și activitatea fizică sunt esențiale ca elemente principale ale unui proces sănătos de pierdere în greutate.

Ce alte efecte are moarea de varză murată?

Moarea de varză murată este o sursă excelentă de vitamina C. Prin urmare, este recomandat persoanelor care doresc să-și întărească imunitatea organismului, dar și să sprijine sistemul digestiv. Cu toate acestea, consumul regulat de suc de varză murată are efecte mult mai largi.

Printre altele, previne anemia, susține flora bacteriană intestinală și are, de asemenea, proprietăți antioxidante. În plus, această băutură are potențiale efecte anticancerigene și influențează reglarea nivelului de zahăr și colesterol din organism. Acest lucru, la rândul său, reduce riscul de a dezvolta ateroscleroză și boli ale sistemului circulator.

Cât de des să bei zeama de varză murată?

Mulți oameni se întreabă cât de des să bea moare de varză murată. Puteți face acest lucru în fiecare zi, dar trebuie să beți cantități mici din această băutură. Da, are multe proprietăți benefice pentru sănătate, dar poate contribui, de asemenea, la reținerea apei în organism și la cresterea tensiunii arteriale.

Prin urmare, se recomandă să beți un pahar mic de suc de varză murată în timpul zilei. Înainte de a începe să beți această băutură, asigurati-vă că o puteti bea si nu este contraindicata pentru dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai bun fruct pentru slăbire – oferă o senzație de sațietate și te ajută să pierzi în greutate

Bomboane Raffaello dietetice

Bomboane Raffaello dietetice – Acesta este cel mai bun desert pe care l-am mâncat