Daphne,comprimate «anti-dulce»

Pentru a slabi eficient si fara sa-ti supui organismul la diete drastice, iti recomandam comprimatele Daphne realizate din extracte naturale. Rolul principal al acestor pastile este acela de a suprima pofta de mancare si de dulciuri, prevenind astfel acumularea excesiva de calorii.

Ce contin?

Comprimatele Daphne contin: frunze de Gymnema sylvestre 70 mg, extract de Hoodia gordonii 30 mg, ulei esential de portocale (Aurantii aetheroleum) 8 mg, ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum) 7 mg, ulei esential de scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 1 mg, ulei esential de menta (Menthae aetheroleum) 1 mg,  fructoza, celuloza microcristalina, talc, aerosil, stearat de magneziu.

Toate aceste  ingrediente au un beneficiu important asupra organismului, si anume suprima pofta de dulce, contribuind astfel la reducerea numarului de calorii consumate. De asemenea, administrarea comprimatelor reduce, in general, pofta de mancare.

Cum actioneaza principalele ingrediente?

Gymnema sylvestre este o planta reglatoare a metabolismului glucidelor. Are in compozitie o polipeptida (gurmarin) cu structura chimica asemanatoare cu a glucozei si astfel se leaga de receptorii gustativi pentru dulce de la nivelul limbii pe care il blocheaza. Rezultatul este disparitia senzatiei gustative de dulce. Prin acelasi mecanism impiedica absorbtia intestinala, in proportie de aproximativ 50%, a glucidelor ingerate.

Hoodia gordonii actioneaza la nivelul centrului satietatii din hipotalamus, eliberand un compus chimic similar cu glucoza, dar de 100 de ori mai puternic decat aceasta, care inhiba senzatia de foame.

Celelalte ingrediente din compozitia comprimatelor Daphne sporesc beneficiile principalelor extracte din plante si sustin procesul de slabire, intr-un mod eficient si sanatos.

Mod de administrare

Se ia cate un comprimat inaintea fiecarei mese. Durata unei cure este de 2-3 luni.

Contraindicatii

Administrarea de comprimate Daphne nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Quinoa – Alimentul bogat în fibre și proteine, sărac în calorii și grăsimi. Scade nivelul grăsimilor din sânge, contribuie la formarea plăcilor de aterom și reduce riscul de infarct

Cum poți obține greutatea perfectă? Iată câteva sfaturi de la profesioniști