Clarinol si Spirulina, actiune dubla asupra siluetei

Daca esti in cautarea unui produs natural care ajuta la scaderea in greutate, iti venim in ajutor si iti propunem sa incerci pastilele de slabit: Clarinol + Spirulina, de la Walmark.

Produsul contribuie la arderea depozitelor de grasime, prin detoxifierea organismului. Pachetul special pentru slabit Clarinol cu Spirulina  contine doua produse care te va ajuta sa pierzi in greutate intr-un mod echilibrat si frumos.

Beneficii asupra organismului

Suplimentul contribuie la detoxifierea organismului, favorizeaza digestia, reduce apetitul, sprijina vitalitatea si rezistenta organismului prin mentinerea unui tonus ridicat.

Clarinol este o sursă unică de CLA, acid linoleic conjugat, sub formă activă, care contribuie la eliminarea grăsimilor din corp, fără să afecteze masa musculară. În acelaşi timp, CLA împiedică reacumularea grăsimilor în organism, cunoscut sub numele de efectul “yo-yo”.

Bogată în clorofilă și proteine uşor digerabile, precum și în enzime implicate în procesele de digestie și detoxifiere, spirulina contribuie la eliminarea toxinelor din organism si la scaderea apetitului, determinand astfel pierderea în greutate. Inca din primele zile vei observa ca pofta de mancare s-a diminuat, intrucat spirulina se umfla in bolul alimentar, dand senzatia de satietate. Astfel, nu vei mai fi tentata sa consumi alimente in exces, iar numarul caloriilor consumate la o masa se va reduce in mod considerabil.

Cum se administreaza?

Ca supliment alimentar, Clarinol se administreaza intre 1 si 3 capsule zilnic, de preferat în timpul sau dupa mese. Spirulina se administreaza intre 1-3 tablete pe zi, cu aproximativ 30 de minute inainte de masa. Pentru inceput este indicat sa se ia cate o singura pastila pe zi, pentru a-i permite organismului sa se acomodeze schimbarilor.

Cat costa? Pretul produsului este in jur de 50 de lei. Contine 30 de capsule cu clarinol si 30 de tablete de spirulina.

Foto credit: okazii.ro