Dieto – slabire si detoxifiere

Dieto este un produs complex de slabit cu o puternica actiune detoxifianta asupra organismului, avand ca scop reducerea masei corporale si eliminarea toxinelor din organism. Succesul unei cure de slabire si eficienta acesteia nu este data doar de abstinenta sau reducerea alimentatiei. Organismul are mai multe nevoi pentru a reusi sa functioneze in parametrii normali, dar in acelasi timp sa isi regleze astfel metabolismul incat corpul sa ajunga la o greutate optima.

 

Ingrediente Dieto

Pastila de slabit Dieto reuneste 8 elemente recunoscute ca fiind cele mai bune in lupta cu kilogramele in plus si toxinele din organism.Elementul de baza al pilulei de slabit Dieto este Hoodia Gordonii, care este una din cele mai vechi plante folosite ca si substitut alimentar. Aceasta planta sau mai exact extractul de Hoodia are un efect de satietate, reducand extrem de mult pofta de mancare.

Dieto este un produs natural 100%, pe langa Hoodia Gordonii,mai avem extract de Ceai Verde, Cidru de Mere, Guarana, Fucus, semninte de Senna, Afine si Grapefuit. Extracte din toate aceste produse sunt reunite intr-o singura pastila. Dieto fiind unul din cele mai complexe produse naturale de slabit.

Aceasta compozitie complexa nu are doar rolul de-a reduce greutatea corporala, ci confera un echilibru intregului organism, avand un rol important in pastrarea elasticitati pielii dupa slabire.

Indicatii Dieto

Se recomanda a fi administrat in cazul persoanelor care au cel putin 10 kg peste greutatea optima. Pe intreaga perioada de utilizare a pastilei Dieto este indicat sa respectam un orar prestabilit in ceea ce priveste servirea meselor. Mesele trebuie sa fie dese si mai putine cantitativ, deasemenea este indicat sa evitam mesele tarzii. Foarte important sa avem o viata activa, mersul pe jos, plimbarile ne vor ajuta mult in dieta noastra. Cel mai important aspect in cura cu Dieto este consumul de apa, efectul acestei pastile poate fi atenuat daca nu consumam suficienta apa. Constipatia este un semn ca nu consumam suficienta apa, o cantitate minima de apa / zi se incadreaza undeva la 2,5 litri. Cu cat consumul de apa este mai mare cu atat efectul pilulei Dieto este mai vizibil.

Contraindicatii Dieto

Nu se recomanda bolnavilor cronici, celor care au probleme cardiace, renale saucei care sufera de  afectiuni ale ficatului. Deasemenea este interzis femeilor care sunt insarcinate sau alapteaza, celor cu varsta sub 16 ani, sau peste 60 de ani. Pe toata perioada de folosire a produsului Dieto este interzis consumul de alcool sau alte produse de slabit, deasemenea trebuie redus consumul de cafea si tigari.

Dieto este un produs 100% natural, fiind avizat de Ministerul Sanatatii.

Mod de prezentare :

O cutie de Dieto contine doua blistere, fiecare avand cate 15 capsule, in total 30 comprimate Dieto, necesarul pentru 30 de zile.

Mod de administrare :

Se ia un comprimat / zi, inainte sau dupa micul dejun cu o cantitate mare de apa. Produsul se poate achizitiona fara reteta din farmacii sau de pe site-ul oficial Dieto.