Detoxifica-ti organismul cu Ganoderma

Eliminarea toxinelor reprezinta un prim pas catre obtinerea unei siluete de invidiat. Ganoderma, o ciuperca faimoasa in medicina traditional chineza, este un puternic detoxifiant al organismului. Mai mult, in combinatie cu alte ingrediente, precum carbune medicinal, brusture, frunze de aloe, fructe de armurariu, schisandra si fructe de soc, ganoderma isi amplifica proprietatile curative, contribuind astfel la o buna detoxifiere a organismului.

Principii active ale ingredientelor

Toate aceste ingrediente se gasesc la un loc intr-un supliment natural de la Fares, cunoscut sub numele de “Detoxifiant cu Ganoderma”.  Cunoscuta in antichitate drept ciuperca magica sau elixirul eternitatii, Ganoderma trateaza o varietate de afectiuni si ajuta la detoxifierea si intinerirea organismului. In plus, consumul de Ganoderma sub forma de capsule sau ceai contribuie la scaderea in greutate si la obtinerea unei siluete de invidiat.

In plus, si restul ingredientelor au roluri importante in procesul de detoxifiere a organismului.

Carbunele medicinal are importante proprietati antitoxice, antidiareice, calmante, cicatrizante, antispastice si antiinfectioase. El absoarbe gazele si substantele toxice ingerate sau rezultate in urma metabolismului. Astfel, combate balonarea si infectia cu microorganisme, elimina hiperaciditatea, ajuta in enterite, colite de fermentatie si putrefactie, diaree si toxiinfectii alimentare.

Brusturele este o importanta planta depurativa stimuland eliminarea toxinelor atât pe cale renala prin diureza, cât si pe cale tegumentara prin sudoratie. Ajuta metabolismul colesterolului prin transformarea sa in acizi biliari.

Frunzele de aloe au fost utilizate inca din Antichitate, fiind renumite pentru virtutile lor curative. Vechii egipteni o numeau “planta nemuririi”, iar rusii ii spun „elixirul longevitatii“. Aloe Vera accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul.

Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga si antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitare.

Schisandra este cunoscuta din medicina traditionala chineza ca tonic hepatic si purificator sanguin. Schisandra reduce nivelul plasmatic al transaminazelor, creste sinteza proteinelor si glicogenului hepatic, indeparteaza radicalii liberi, creste actiunea vitaminelor C si E (efect antioxidant), stimulând astfel regenerarea hepatica.

Fructele de soc au actiune puternic depurativa si laxativa, realizand purificarea organismului pe cale intestinala.

Recomandari

-cure de detoxifiere
-intoxicatii cronice (medicamente, alcool)
-steatoza hepatica
-hipercolesterolemie
-alergii, afectiuni cutanate (urticarie, eczeme)
-sindromul de oboseala cronica

Mod de administrare

Se iau 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa. Cura cu Detoxifiant cu Ganoderma poate dura intre 1-2 luni, putand fi repetata dupa o luna pauza.

Foto credit: farmaciastejara.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prends-Moi, primul parfum pentru slabit

Slabeste in cinci pasi cu KiloMed!