Iată cum îți poate influența grupa sanguină dieta

Dieta pe grupe sanguine e deja destul de populara. Inventata de doi medici naturisti americani, tata si fiu, aceasta sustine faptul ca exista o reactie chimica intre sangele nostru si alimentele pe care le consumam.  De aceea, cei doi medici recomanda sa adaptam alimentatia in asa fel incat ceea ce mancam sa nu intre in contradictie cu sangele nostru. Iata ce ar trebui sa manance reprezentantii fiecarei grupe sanguine in parte.

Grupa sanguina O

Cei care au aceasta grupa sanguina sunt predispusi la boli digestive, din cauza hiperaciditatii stomacale. De asemenea, cei care au sange din grupa O in vene, mai pot fi predispusi la artrita si la boli ale glandei tiroide. Alimentele recomandate acestor persoane sunt cele pe baza de carne.  Pentru a preveni problemele de sanatate, e bine sa evita produsele lactate  si fainoasele, care produc inflamari in organism.

Grupa sanguina A

Bolile la  care sunt predispusi cei care au grupa sanguina A sunt cancerul, diabetul si afectiunile  inimii.  Dieta recomandata acestora este cea vegetariana. Carnea si lactatele nu sunt procesate bine  de cei care au grupa sanguina A.

Grupa sanguina B

Daca ai  grupa sanguina B  tolereazi o arie mai larga de alimente, ceea ce face ca slabitul sa fie destul de usor pentru tine. Sunt predispusi la boli ale tractului urinar, ale vezicii urinare si au un sistem imunitar destul de slab, de aceea pot capta usor bolile virale. Cel mai bine functioneaza pentru tine dietele pe baza de lactate si putina carne, dar nu de pui. Si fainoasele in cantitati mici sunt benefice. Trebuie sa eviti porumbul, nucile, graul si lintea, daca nu vrei sa castigi kilograme in plus.

Grupa sanguina AB

Aceasta e cea mai rara dintre grupele sanguine.  Cei care o au, sunt predispusi atat la bolile grupei A, cat si la cele ale grupei B. Reprezentantii grupei sanguine AB raspund bine la dietele pe baza de fructe de mare, lactate, cereale (fara grau), alune si mancaruri pe baza de soia.

Surse: http://www.netfit.co.uk, foto –  http://familyhealthandhome.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Injectiile cu dioxid de carbon te scapa de celulita

Știai că celulita apare și pe genunchi?! Iată cum scapi ușor de aceasta (sau cum o previi)