Scapa de celulita cu Supliform

Intr-un post anterior am scris despre cativa “aliati” eficienti, care combat celulita. Lista continua cu Supliform, un remediu produs de Hofigal, care lupta impotriva celulitei si a vergeturilor. In cele ce urmeaza, iti voi spune ce contine acest produs, ce efecte are si cum poate fi folosit.

Compozitia gelului Supliform

Gelul Supliform contine saponine, hederina, hederozida A, rutin, acid clorogenic si cafeic, fitoestrogeni, carotenoide, tocoferoli, enzime lipolitice, glicozidetriterpenice, escina, afrodescina, argirescina, criptoescina, flavonozide, glicozizi aicvercetolului si camforului, vitamine, protoantocianidine, linalol, acetat de linalil,camfor, eucalyptol, imonen, mentol, acetat de mentil, mentona, citronelol, geraniol etc. Aceste substante bioactive accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, amelioreaza fenomenele de celulita si vergeturi si previne depunerile adipoase nedorite. Astfel, componentele vasculo-protectoare (proantocianidine), antioxidante (carotenoide, fitoestrogeni) si cele hormon-mimetice (acid clorogenic, etc) se absorb prin piele, actionand eficient asupra depozitelor de celulita.

Efectele benefice

Componentele gelului Supliform sunt implicate in amendarea proceselor inflamatorii, contribuind la actiunea de indepartare a depunerilor excessive de grasimi. Ca urmare a acestui process, atat fenomenele inflamatorii caracteristice celulitei, cat si cele distrofice, dispar. Astfel, pielea devine mai elastica, capatand un aspect sanatos. Mai mult de atat, produsul are actiune relaxanta, decongestiva, tonic musculara, sedativa, conferind pielii un aspect placut catifelat si un tonus pozitiv al intregului organism.

Mod de folosire

Supliform se aplica in strat subtire pe piele, dupa care se maseaza zonele afectate timp de 15 minute. Masarea pielii cu gel Supliform se realizeaza de maximum 3 ori pe zi, in cure de 10-12 zile. S-a constat ca femeile care fac un dus fierbinte inainte de a folosi gelul au rezultate mai bune. Mai mult de atat, pentru ca tratamentul sa aiba efectul scontat trebuie sa respecti si cateva reguli de masaj.

Masajul anticelulitic necesita o tehnica speciala, rolul lui fiind acela de a trece de stratul superficial al pielii. Asadar, dupa ce ai aplicat gelul pe pielea curate, porneste masajul de jos in sus, aplicand o presiune moderata asupra zonei pe care o masezi. Poti combina miscarile circulare cu cele de framantare (cu degetul mare si celelalte degete apuci pielea si o masezi cu miscari circulare ca si cum ai framanta un aluat) si cu ciupituri (apuca pilea intre degetul mare si celelalte degete si departeaz-o usor de corp in toate directiile). Intotdeauna, masajul se termina cu miscari largi, de relaxare.

Supliform se gaseste in majoritatea farmaciilor, la tuburi de 75 ml sau recipient de 500 ml.

Daca iti doresti cu adevarat sa scapi de aspectul de coaja de portocala trebuie sa imbini diversele tratamente si remedii care combat celulita cu putina miscare si o alimentatie sanatoasa.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce anume cauzează apariția celulitei? Iată care sunt motivele pentru care ai probleme cu celulita!

Masajul anticelulitic – Metoda eficientă pentru tratarea celulitei