Sporturi practicate de vedete

In  momentul de fata aspectul fizic este foarte important atunci cand esti vedeta iar toata lumea se uita la tine pentru a vedea cum arati. Cateva dive de la Hollywood iti vor dezvalui care sunt sporturile care le ofera o mana de ajutor in lupta cu kilogramele.

Sportul estea cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de dat jos kilograme dar mai ales pentru mentinerea lor. Pe langa tratamentele de modelare si interventiile chirurgicale, doar un stil de viata sanatos bazat pe sport te poate ajuta sa ai o silueta si un corp de invidiat. Sunt o multime de vedete de la Hollywood care practica o multime de sporturi pentru a-si modela organismul si pentru a-si modela organismul.

Iata care sunt acestea si respecta si tu ceea ce fac ele pentru a ajunge sa arati ca ele:

Victoria Beckham practica Yogalosophy.

Toata lume stie ca Victoria Beckham are mare grija de felul cum arata in fiecare zi. Aceasta a recunoscut ca ajunsese sa se confrunte cu o tulburare de ordin alimentar pevreme cand facea parte din formatia Spice Girls, dar odata cu trecerea timpului vedeta si-a revenit si isi mentine silueta avand mare grija si de sanatatea ei.

Dupa ce a adu-so pe lume pe frumoasa Harper, Victoria nu s-a chinuit foarte mult ca sa ajunga la greutate pe care a avut-o inainte de a ramane insarcinata. Vedeta practica de ani buni sportul Yogalosophy, un program fitness care combina yoga si exercitiile fizice cu astrologia. Tot acest sport este preferat si de Jennifer Aniston care face aceste exercitii ca sa se mentina in forma.

Jennifer Lopez practica Zumba

Frumoasa cantareata si actrita practica acest sport pentru ca este un program de fitness care se inpira din dansul latin si promite sa iti lucreze foarte bine dosul, bratele si picioarele. Este cea mai buna combinatie intre dans si aerobic care te ajuta sa arzi foarte usor caloriile. Cantareata afirma faptul ca nu o ajuta doar sa isi mentina silueta ci este si un rasfat pe care aceasta si-l ofera.

Katie Holmes – Soulcycling

La ora actuala mersul pe bicicleta este la moda care te ajuta sa te mentii in forma fara prea mult efort. Acest sport a mai atras si alte nume celebre precum: Brooke Shields, Tom Cruise, Katie Holmes si Jon Bon Jovi.