Plante care stimuleaza libidoul feminin

De ceva timp nu mai ai chef sa fac sex cu partenerul de viata? Este posibil ca stresul si oboseala sa fie de vina, fapt pentru care iti recomandam cateva plante cunoscute pentru proprietatile sale de stimulare a libidoului.

Iarba Caprei

Originara din China, Iarba Caprei are proprietatea de a stimula libidoul feminin. Insa, planta, consumata sub forma de ceai, este indicata si in cazul barbatilor care sufera de disfunctii erectile.

Ginkgo Biloba

Pe langa faptul ca are capacitatea de a creste apetitul sexual, planta are rolul de a mari  gradul de lubrifiere in timpul actului sexual. In plus, Ginkgo Biloba stimuleaza circulatia sanguina in zona genitala, ceea ce sporeste intensitatea si placerea din timpul actului sexual. Astfel, relatiile intime vor fi mult mai placute si mai relaxante. Indicatia specialistilor este aceea de a consuma o cana cu ceai preparat din aceasta planta cu ceva timp inainte de actul sexual.

Ginseng

Ginsengul are o serie de beneficii asupra organismului. Cu privire la viata sexuala, ginsengul imbunatateste circulatia sanguina, in special in zona genitala, sporeste dorinta sexuala, reduce considerabil nivelul de stres din organism, combate oboseala, energizeaza trupul si mintea. Astfel, planta are un rol important in declansarea mai rapida a orgasmului.

Maca

Despre Maca se spune ca are efecte similare medicamentului Viagra. Aceasta este utilizata de sute de ani datorita efectelor sale afrodiziace, insa planta mai este recunoscuta si pentru capacitatea sa de marire a nivelului de energie, pentru imbunatatirea memoriei, pentru lupta impotriva depresiei si pentru reducerea simptomelor specifice sindromului premenstrual.

Foto credit: gandul.info.