Dr. Chang Tea Formula, o metoda chinezeasca de slabit

Se diferentiaza doua grupe principale de ceaiuri: negre si verzi, care la randul lor se ramifica intr-o multitudine de subgrupe. Ceaiurile organice Wu Long, Pu Erh si Sencha apartin grupei ceaiurilor verzi. Dr. Chang Tea Formula incapsuleaza un amestec rar din specii organice de ceai Sencha, Wu Long si Pu Erh.

Compozitie

Aceasta combinatie este foarte eficienta in procesul de slabire, precum si in consolidarea si mentinerea sanatatii organismului.Aceste ceaiuri sunt 100% organice si pentru acestea s-au folosit frunze de calitatea I.  Fara pudra de ceai sau tulpini, doar frunzele de cea mai buna calitate, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Aceste 3 ceaiuri sunt bogate in nutrienti si au fost folosite, pe intreg teritoriul Chinei, de mai bine de 5.000 ani, fiind recunoscute pentru efectele lor vindecatoare.

Ceaiurile pot fii comandate de AICI .

Ceaiul Wu Long

Ceaiul Wu Long apartine familiei de ceaiuri verzi Wuyi, fiind una dintre speciile cele mai scumpe si mai apreciate. O mare parte dintre efectele benefice ale ceaiurilor Wuyi se regasesc si in cazul ceaiului verde obisnuit. Insa, ceaiul preparat din extractul Wuyi este una dintre cele mai sanatoase bauturi de care va puteti bucura, deoarece este bogat in polifenoli. Acestia au o actiune antioxidanta puternica, luptand impotriva radicalilor liberi din organism, incetinind astfel procesul de imbatranire. Pe langa acestea, ceaiul Wu Long poseda multe alte virturi terapeutice :

 • Reduce colesterolul din sange
 • Accelereaza arderile, avand un pronuntat efect de slabire
 • Previne bolile cardiace
 • Este de un real ajutor in afectiunile tubului digestiv

Ceaiul Pu Erh

Dispunand de multe dintre virtutile antioxidante regasite in ceaiul verde obisnuit, ceaiul negru si familia de ceaiuri Wuyi, extractul de ceai Pu Erh contine polifenoli, care ataca radicalii liberi din organism, asigurand protectia acestuia impotriva unui numar extins de afectiuni. Astfel ceaiul verde organic Pu Erh :

 • Mentine in limite scazute nivelul colesterolului
 • Faciliteaza circulatia sanguina
 • Inhiba formarea si proliferarea celulelor canceroase
 • Ajuta la o mai buna digestie a alimentelor
 • Contribuie la revigorarea splinei

Ceaiul Sencha

Ceaiul verde organic Sencha se distinge prin nivelul inalt de catehina, un tip special de polifenol, cu puteri antioxidante remarcabile. Antioxidantii sunt recunoscuti pentru actiunea de distrugere a radicalilor liberi, care afecteaza organismul la nivel celular si il lasa vulnerabil in fata cancerului, a bolilor cardiace si a altor boli degenerative. Exista o paleta larga de polifenoli, insa catehina este cel mai puternic, iar cel mai activ polifenol din clasa catehinelor este Epigallocatechin gallate (EGCg), care se regaseste in cantitati mari in acest ceai. Catehina s-a dovedit a fi:

 • Puternic anti-bacteriana si cu proprietati demonstrate stiintific de reducere a bolilor cardiace, prin combaterea radicalilor liberi responsabili pentru cresterea tensiunii arteriale.
 • Catehina previne formarea cheagurilor, ajutand astfel la reducerea tensiunii arteriale si a colesterolului, indepartand in acest fel si stresul la care este supus organismul.
Ceaiurile pot fii comandate de : AICI .

Sursa foto: voislabi.blogspot.com, slimmingpillsreview.com, teacuppa.com, asia.ru.