Ceaiul de grepfrut – Un ceai care te ajută să slăbești rapid

Un bun ceai pentru eliminarea grasimilor este cel de la Valdena. Acesta contine doua ingrediente importante care contribuie la obtinerea siluetei mult visate: grepfrut si frasin.  Efectul benefic al ceaiului este sustinut si de celelalte ingrediente pe care le contine: fucus (alga marina bruna), lamaita, rozmarin, cretusca, fenel si roinita.

Grepfrutul suprima apetitul

Pe langa faptul ca este bogat in apa si vitamina C, grepfrutul mai contine vitamine din complexul B (B1, B2, B5) si minerale precum calciu, fosfor, potasiu si fier, esentiale pentru o buna functionare a organismului. Datorita ingredientelor pe care le contine, grepfrutul are actiune de ardere a depozitelor de grasime si de suprimare a apetitului, reducand astfel nevoia de a consuma alimente bogate in calorii “goale”. De asemenea, grepfrutul previne o serie de afectiuni ale tubului digestiv, precum diaree, constipatie si aciditate gastrica.

Frasinul, un diuretic natural

Pe de alta parte, frasinul este cunoscut pentru actiunea sa terapeutica diuretica, laxativa, sudorifica si diaforetica (de favorizarare a transpiratiei). Astfel, organismul va fi stimulat sa elimina apa in exces si toxinele la timp, fara a afecta functiile digestive.

Fucusul intensifica metabolismul

In plus, fucusul este bogat in oligoelemente si este renumit pentru actiunile sale de atenuarea a senzatiei de foame, de intensificare a metabolismului, de reducere a nivelului colesterolului si de combatere a obezitatii.

Impreuna, toate aceste ingrediente contribuie la sculptarea armonioasa a corpului, fara a pune in pericol sanatatea organismului. Pentru efecte benefice se recomanda consumarea ceaiului in fiecare zi, pana la obtinerea rezultatelor dorite. In cazul in care actiunea ceaiului este prea puternica, este indicat sa se consulte farmacistul sau medicul. De asemenea, in cazul persoanelor care sufera de anumite afectiuni digestive (ulcer, gastrita), este recomandat ca inainte de a incepe cura cu ceai de greprfrut si frasin sa se consulte un medic de specialitate pentru a evita eventualele efecte adverse pe care le poate avea ceaiul.

Foto credit: bioplace.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aflam chiar acum cum se mentine Rihanna in forma!

Sărbătorile îți strică dieta? Iată cum să ai grijă de silueta ta în perioada sărbătorilor