Manuskin Activ

manuskin active

Este un lucru obisnuit sa vinzi niste produse naturiste pentru slabit si sa nu iti dai prea mare interes in legatura cu prezentarea. Pana la urma, omul cumpara, vede daca produsul e util sau nu si trece mai departe, fara sa sufere din cauza asta. In schimb, cand vorbim despre tratamentul unor boli situatia se schimba. Aici trebuie mult mai multa seriozitate si informatii corecte, ceea ce se pare ca prezentarii lui Manuskin Active ii cam lipseste.

Despre Manuskin Activ

manuskin activeSincer, as trece aceasta crema la categoria poveste (sau cel putin aceasta este impresia lasata de prezentare). Cand spui ca produsul tau vindeca in proportie de 90 % ranile cauzate de eczeme, psoriazis si dermatita trebuie sa te bazezi pe niste cercetari foarte puternice. De acest lucru ma indoiesc in cel mai profund mod, asa ca povestile legate de o eficienta nemaiintalnita nu ar trebuie sa pacaleasca pe nimeni.

Ingrediente

Nu pot spune ca o astfel de crema nu poate ajuta la curatarea pieleii si chiar la grabirea procesului vindecarii, doar ca efectele nu sunt in totalitate cele prezentate. Ingredientul principal este mierea manuka, adusa din Noua Zeelanda (prezentata gresit aici ca fiind un continent). In acelasi timp, crema mai are si Panthenol, produs des intalnit in cremele pentru bebelusi. Asadar, care este ingredientul activ si datorita caruia isi face crema treaba (daca si-o face)? Acest lucru este greu de spus si producatorii nu sunt foarte interesati in a prezenta clar lucrurile.

Mod de utilizare

Vorbim despre o crema, deci ar trebui sa fie clar cum va fi folosita ea. Se aplica de cateva ori pe zi pe zona afectata si asteptam sa isi face efectul. Daca ingredientele chiar sunt complet naturale, crema nu ar trebui sa aiba efecte secundare sau contra recomandari, dar nu strica sa cititi atent ce scrie pe tub.

Efecte

Mi-ar fi placut ca produsul sa nu promita lucruri pe care nu le poate indeplini.

Acestea fiind spuse, sa sarim peste “vindecarea garantata” si sa vedem ce este mai realist. In mod cert o astfel de crema poate trata, curata si regenera pielea. O fac atat de multe altele, deci de ce nu ar putea fi cazul si aici. La fel, crema ar putea trata herpesul si chiar elimina acneea. Conteaza foarte mult si tipul de ten, dar daca vrei, ii poti acorda un pic de incredere, dar nu in cazul fiecarui efect promis.

Pareri despre Manuskin Activ

Daca foloseau o abordare de tipul “less is more”, producatorii lui Manuskin Activ puteau sa fie mai convingatori. Insa prezentarea lor bombastica nu face decat sa accentueze partile negative. Crema poate sa fie ok, dar daca te astepti la minuni si rezultate mai bune decat cele ale produselor medicale, iti sugerez sa incerci altceva. Pretul nu este unul foarte mare, deci o incercare nu te costa mult, desi te poate afecta daca nu tratezi la timp leziunile. Totusi, cei mai indreptatiti sa vorbeasca sunt cei care au incercat si daca exista si aici astfel de persoane, pot sa ne spuna despre experienta lor.