Efectul benefic al argilei in tratamentul celulitei

argila

Argila este unul din cosmeticele naturale cu cele mai multe valente,. pentru ca practic ea nu are contraindicatii , e folosita si azi ca si acum sute de ani, atat pentru insanatosire cat si pentru infrumusetare. poate fi folosita pentru o zi intreaga pentru tratarea unor boli serioase cum ar fi hepatita, astmul, bronsitele, laringitele, suinutzita otita, durerile reumatice si artrita sau pentru uz extern, pentru tratarea unor boli de piele , a plagilor , a infectiilor , dar in primul rand poate fi folosita pentru infrumusetare.

Argila are o compozitie extraordinara pe care o puteti simti pe pielea dumneavoastra dupa numai cateva luni. E bogata in minerale si microelemente care ii dau puteri antiseptice, anti toxice, anti-inflamatoare si de regenerare. Argila actioneaza intrun mod cu totul si cu totul deosebit si nici macar in ziua de azi , cu tot progresul stiintific nu reusim sa ne dam seama exact cum lucreaza cu adevarat.

argila

E ca un magnet pentru toate afectiunile, bolile, infectiile, durerile care ne supara organismul , le atrage si le absoarbe. Multe din mineralele pe care le contine argila restabilesc echilibrul acido-bazic al organismului. Re-mineralizeaza organismul si re-genereaza tesuturile.