SlimBall, balonul gastric vegetal

Capsulele SlimBall te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite, fara a depune efort. Conceput pe acelasi principiu al balonului gastric chirurgical, SlimBall este 100% natural si vegetal. Cu SlimBall poti slabi in fiecare zi in medie de 500 grame fara a fi nevoie sa te infometezi.

Ce este SlimBall?

SlimBall este o bio-granula care se administreaza cu o jumatate de ora inaintea mesei pentru a permite acesteia sa ofera in timp scurt senzatia de satietate.

Cum functioneaza SlimBall?

In compozitia capsulelor SlimBall se gaseste guma Karaya, singura fibra naturala din lume care isi multiplica de 50 de ori volumul cand intra in contact cu acidul prezent in stomac. Astfel, pe masura ce capsula SlimBall creste in volum si ocupa o mare parte din stomac, creierul primeste mesajul ca stomacul este plin. Prin urmare, nu vei mai simti nevoia de a consuma mese copioase, bogate in calorii.

Cel de-al doilea ingredient al capsulei SlimBall este pectina de mar, un puternic acid de fructe, care intensifica in mod semnificativ capacitatea organismului de a arde caloriile din alimentele pe care le consumi, chiar si in momentele in care activitatea fizica este redusa. De asemenea, pectina de mar intervine in metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor; reduce sinteza colesterolului si al trigliceridelor in ficat si impiedica zaharurile sa se transforme in grasimi.

Slim Ball contine si stereat de magneziu, un mineral cu rol calmant care imbunatateste digestia si scade aciditatea stomacului potentand actiunea celorlalte doua componente.

Cum se administreaza SlimBall?

Capsulele pot fi administrate oricarei persoane care vrea sa scape de kilogramele in plus deoarece SlimBall nu are efecte adverse. Din contra, fibra vegetala din care este produs balonul gastric este foarte usoara si nu creeaza aciditate. Se digera natural, fara a ingreuna stomacul.

Pentru a beneficia de efectele pozitive ale capsulelor SlimBall, trebuie sa iei 2-3 capsule de doua ori pe zi, inainte de mesele principale. Cura de slabire dureaza in functie de cat de mult vrei sa dai jos: daca vrei sa slabesti pana la 3 kg, este recomandat sa iei 3 pastile SlimBall de 2 ori pe zi, timp de o saptamana; pentru 6 kg- 3 capsule de 2 ori pe zi, timp de 2 saptamani, pentru 12 kg- 3 capsule de 2 ori pe zi, timp de 4 sapt, etc.

Dupa ce ai ajuns la greutatea dorita, poti folosi SlimBall doar o data pe saptamana, astfel vei reusi sa iti pastrezi silueta si sanatatea pentru tot restul vietii.