▷▷▷ Slabeste cu Cafe Form, cafeaua “devoratoare de grasimi”

Cafe Form

A aparut un nou produs care vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca. Cafe Form este o cafea verde si decofeinizata, recomandata tuturor celor care vor sa scape de kilogramele nedorite. Aceasta formula permite eliminarea grasimilor absorbite, impiedicand astfel depunerea lor pe diferite zone ale corpului.

Ce contine Cafe Form?

Cafe FormIngredientul de baza al acestei cafele se numeste Svetol, un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici, cafeici si chimici. Mai mult, Svetol este un extract obtinut printr-un procedeu traditional, care vizeaza conservarea plantei si a idenitati extractului in raport cu materia prima. Astfel, sunt protejate moleculele active prezente in cafea: acizi clorogenici; un acid clorogenic particular, recunoscut de catre lumea stiintifica pentru efectele sale benefice asupra sanatatii; un raport specific si constant intre diferite familii de acizi clorogenici, care garanteaza caracterul unic al acestui extract. Datorita proprietatilor sale, Cafe Form ajuta la arderea grasimilor intr-un timp relativ scurt.

In compozitia Svetol nu se regasesc cafeina si cafestol care ar putea avea efecte secundare asupra organismului.

Cafe Form- mod de administrare

Studiile si testele clinice realizate au demonstrat ca un pliculet  Cafe Form pe zi este suficient pentru a asigura slabirea. Asadar, continutul unui singur plic se amesteca cu apa si se bea in fiecare zi. Nu se adauga zahar, eventual indulcitor, insa e de preferat a se consuma simpla.

Cat de mult poti sa slabesti cu Cafe Form ?

Potrivit unui studiu clinic (publicat intr-o revista stiintifica din Franta) realizat pe un grup de 50 de persoane, cu varste cuprinse intre 19 si 75 de ani, s-a dovedit efectul benefic al ingredientului de baza al cafelei de slabit Cafe Form. Timp de 60 de zile, 2 grupuri de voluntari al caror indice de masa corporala (IMC) depasea valoarea de 25, au fost atent monitorizate. Primului grup i s-a adiministrat zilnic cate o doza de 400 mg de Svetol, in timp ce al doilea grup a primit un placebo. La sfarsitul celor 2 luni, persoanele carora le-a fost administrat Svetol au slabit in medie de 5 kg.

Perioada de utilizare CafeForm depinde de cat de mult vrei sa slabesti. Astfel, daca vrei sa dai jos in jur de 5 kg, trebuie sa bei CafeForm timp de o saptamana, perioada de utilizare crescand odata cu numarul de kilograme de care vrei sa scapi. De asemenea, este recomandat ca in timpul curei de slabire sa renunti la obiceiurile alimentare care ti-ar putea pune in pericol silueta si sa faci in fiecare zi putina miscare pentru a-ti tonifia musculatura.

CafeForm nu are contraindicatii deoarece extractul din cafea este 100% natural. Cafeaua poate fi consumata si de persoanele care nu pot bea cafea sau, pur si simplu, nu le place gustul cafelei obisnuite. Este suficient sa amesteci un pliculet de CafeForm cu multa apa calde, astfel lichidul rezultat va avea un gust slab de cafea.

Comanda acum Cafe Form

Un pliculet Cafe Form consta in jur de 4,5 lei, cura pentru o saptamana ajungand doar la 49 de lei. In cazul in care te-ai gandit sa incerci aceasta metoda simpla si eficienta de slabit click aici.

Desi nu exista un forum Cafe Form, poti afla mai multe informatii despre acest tip de cafea pe www.cafeform.ro.