Guma Zoft Hoodia tine apetitul in frau!

Guma Zoft Hoodia este un produs 100% natural, care are ca ingredient principal hoodia, o planta suculenta fara frunze, care creste prin zonele semi-aride ale Africii de Sud. Localnicii folosesc tulpinile de sute de ani pentru a opri foamea si setea in lungile calatorii, deoarece actioneaza suprima apetitul. Dupa ani de cercetari amanuntite, savantii Africii de sud au descoperit ca planta contine un ingredient activ care este responsabil pentru pierderea in greutate. Pe langa acest ingredient miraculos, guma Zoft Hoodia contine si ceai verde.

Cum functioneaza ?

Hoodia elimina un compus chimic similar glucozei, care semnaleaza hipotalamusul ca a fost consumata suficienta hrana. Astfel, prin consumarea gumei hoodia, iti vei pacali creierul, oferindu-i acestuia senzatia de satietate, moment in care nu mai simti nevoia de a manca. Spre deosebire de pastille, mestecarea gumei bombardeaza sistemul constant, taie apetitul, creste nivelul de energie si iti mentine respiratia proaspata.

Potrivit unei cercetatori realizata la o clinica din Leicestei, Anglia, un grup de barbati si femei obeze a fost supus unui test: jumatate din participanti au primit hoodia, iar cealalta jumatate un inlocuitor. Dupa 15 zile, persoanele care au consumat hoodia au redus numarul de calorii consumate pe zi cu pana la 1000.

Ce beneficii ofera guma Zoft Hoodia ?

Pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite prin suprimarea poftei de mancare, guma Zoft Hoodia lupta si impotriva arsurilor la stomac. In plus, acest produs :

  • Imbunateste digestia
  • Ofera control asupra apetitului, fiind cea mai eficienta si naturala cale de a taia pofta de mancare
  • Te relaxeaza si elimina tensiunea
  • Imbunateste concentrarea
  • Improspateaza respiratia
  • Lupta impotriva cariilor si curata dintii dupa fiecare masa

 Nu are efecte secundare

Datorita ingredientelor naturale active, guma hoodia nu are efecte secundare. Spre deosebire de alte produse, guma hoodia nu iti da stari de nervozitate, nu-ti va afecta inima, nu-ti va creste temperatura corpului si nici nu te va tine treaza noaptea.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul zoft.ro.