Spirulina favorizeaza regenerarea celulelor pielii

Spirulina are un efect miraculous asupra sanatatii organismului, deoarece este o specie de alge cu cel mai mare continut de vitamine, microelemente, acizi si fermenti. In plus, spirulina este foarte bogata in proteine : 100 de grame de spirulina cotin 60-70 grame de proteine. Toate proteinele din spirulina sunt asimilate foarte usor de organism, deoarece contin 18 aminoacizi necesari omului, dintre care 8 esentiali.

Poate preveni aparitia celulelor canceroase

Folosita pentru uzul intern, spirulina contribuie la scaderea in greutate, intarzie imbatranirea, previne sterilitatea, ajuta la tratatea miopiei sau a cataractei, protejeaza rinichii de efectele secundare ale medicamentelor folosite in diverse tratamente, regleaza tensiunea arteriala si determina scaderea colesterolului. De asemenea, potrivit cercetatorilor, spirulina poate preveni aparitia celulelor canceroase.

Un ingredient folosit in produsele de infrumusetare

In frumusete, ca si in sanatate, spirulina are un efect de purificare si detoxifiere. Datorita proprietatilor ei, spirulina este un ingredient folosit in produsele destinate intretinerii frumusetii pielii. Impachetarile cu spirulina promit pierderea a 4-6 kg in 10 sedinte, precum si reducerea vizibila a aspectului de coaja de portocala.

 

Beneficiile impachetarilor cu spirulina

  • Ajuta la eliminarea tesutului adipos si a celulitei prin activarea circulatiei sanguine si limfatice
  • Elimina rapid toxinele din stratul subcutanat al pielii
  • Reabsoarbe lichidele si imbunatateste drenarea acestora
  • Reda supletea pielii, intarziind ridarea si imbatranirea acesteia
  • Stimuleaza masa muscular printr-un efect tonifiant de exceptie
  • Protejeaza vasele capilare, marindu-le permeabilitatea

 

Cui este recomandat tratamentul cu spirulina?

In general, impachetarile cu spirulina sunt recomandate oricarui tip de piele. Tratamentele cosmetice pe baza de spirulina actioneaza intens asupra pielii, avand un puternic efect cicatrizant. Sub puternica actiune bio-activa a spirulinei, pielea isi mareste elasticitatea, aspectul de coaja de portocala devenind, treptat, din ce in ce mai putin vizibil. Realizarea a cel putin 10 sedinte de impachetari cu spirulina te vor ajuta sa iti recapeti silueta ferma si supla. Prin stimularea circulatiei sangvine la nivelul pielii, spirulina favorizeaza regenerarea celulelor pielii, iar celulita este redusa cu cel putin 1 grad.

Surse poze: tratamente-naturiste.info; romedic.ro