Această cafea, din doar 2 ingrediente, te ajută să slăbești rapid – Iată cum se prepară

cafea-slabire

Pune aceste 2 ingrediente în cafeaua ta, iar grăsimea din abdomen va dispărea în timp ce metabolismul va funcționa perfect. Iată cum poți să slăbești și să îți pui la punct metabolismul consumând acest tip de cafea.

Te-ai gândit vreodată că poți să îți transformi cafeaua într-un aliment eficient în arderea grăsimilor? Ei bine, acum acest lucru se poate fără prea mult efort. Adaugă doar două ingrediente în cafeaua băută dimineața și poți să slăbești până la 4 kilograme într-o lună doar consumând-o.

Nu ai fi putut obține aceste rezultate doar din simplul consum al cafelei cu lapte.

Dincolo de faptul că arde eficient grăsimile, această rețetă va îmbunătăți gustul cafelei, deoarece ingredientele folosite merg mână în mână cu aroma cafelei. De asemenea, este foarte important de știut că varianta de cafea cu lapte este cea mai rea combinație pe care o poți bea dimineața, așa că mai bine o eviți.

Pentru a prepara o alternativă mult mai sănătoasă a cafelei, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • trei sferturi de ceașcă de ulei de cocos
  • o linguriță de pudră de scorțișoară
  • o jumătate de ceașcă de miere
  • o linguriță de cacao

Pentru a prepara acest adaos al cafelei nu trebuie să depui prea mult efort. Pur și simplu amestecă toate ingredientele într-un bol cu capac până ce acestea s-au omogenizat foarte bine. Păstrează amestecul la frigider.

Adaugă 1-2 lingurițe în cafeaua ta de dimineață cât timp e caldă și amestecă preț de câteva secunde pentru ca uleiul de cocos să se topească.

Adăugând acest amestec puternic în cafeaua ta, nu numai că îi îmbunătățești gustul, dar îți și setezi metabolismul pe modul de ardere a grăsimilor. Cel mai bun lucru este că rezultatele vor fi notabile după numai câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ține cont de aceste sfaturi și poți da jos cel puțin 1 kilogram pe săptămână

Ceaiul de urzică – Un ceai revigorant care ajută la detoxifierea organismului