Cum sa iti modelezi corpul in doar cateva minute?

Daca vrei sa ai parte de un corp bine conturat trebuie sa iti faci un program intens de intretinere fizica. Exercitiile pe care vi le voi prezenta mai jos iti vor fi de mare folos si iti vor da rezultate spectaculoase pentru ca ard grasimile si totodata iti vor lucra si musculatura.

Programul pe care ti-l recomand sa-l faci alterneaza exercitiile lejere cu cele solicitante. O sa trebuiasca sa faci timp de 2 minute exercitii care au o intensitate moderata, iar dupa aceea timp de un minut sa faci un exercitiu care sa iti solicite  tot corpul. Daca vrei sa ai rezultate cat mai bune incearca sa nu faci pauze indelungate intre ele.

Primul exercitiu: Intensitate moderata

Stai in pozitie dreapta avand picioarele un pic departate iar mainile le pui la ceafa. Coboara usor ca si cum ai face genuflexiuni iar mai apoi du piciorul stang printr-o miscare foarte rapida creand aceea pozitie de fandare. Dupa asta revino in pozitia intiala si repeta acelasi lucru si cu piciorul celalalt. Fa acest exercitiu timp de un minut schimband picioarele.

Al doilea exercitiu: intensitate moderata

Pune-te in pozitie de genuflexiune iar mainile punele pe sol. Printr-o miscare foarte rapida intinde picioarele in spate sprijinindu-te in maini. Daca tot ai ajuns in acesta pozitie fa si o flotare iar dupa aceea revin-o la pozitia initiala, de genuflexiune. Fa acest exercitiu timp de un minut si nu te suprasolicita. Este un exercitiu foarte dificil pentru persoanele care nu au rezistenta in maini asa ca realizeaza cate flotari poti. Odata cu trecerea timpului te vei obisnui cu acest exercitiu si iti va fi foarte usor sa-l faci. Pe toata perioada exercitiului tine abdomenul incordat.

Al treilea exercitiu: intensitate ridicata

Stai in pozitie dreapta avand picioarele apropiateunul de celalalt. Pune-te in pozitie de genuflexiune si flutura bratele pe langa corp si sari. Cand faci asta ridica bratele deasupra capului si revino in pozitie de genuflexiune, dar picioarele trebuie sa fie distantate. Flutura din nou bratele, sari si revino in pozitia de genuflexiune cu picioarele apropiate. Repeta acest exercitiu timp de 1 minut.

Spor la treaba si sper sa aveti rezultate cat mai bune pentru ca vara a venit iar orice fata trebuie sa atate bine.