Rasfata-ti trupul cu Aloe Body Toning Kit

Aloe Body Toning Kit este un set de produse, conceput pentru a te ajuta sa-ti remodelezi silueta, prin reducerea celulitei si redobandirea tonsului muscular. Extractele din plante de origine europeana si agentii ce provoaca incalzirea locala a tesuturilor sunt “armele” cu care poti lupta impotriva aspectului neplacut al celulitei. Aloe Body Toning Kit contine: Aloe Body Toner, Aloe Body Conditioning Creme, Aloe Bath Gelee, folie pentru impachetari si manusa de lufa.

Inainte de a-ti spune cum poti folosi produsele, iata cateva detalii esentiale despre fiecare produs un parte:

Aloe Body Toner este o crema anticelulitica pe baza de gel de Aloe vera, cu efect de incalzire in profunzime. Datorita formulei sale, Aloe Body Tiner poate fi aplicata prin impachetare cu folie de celofan, deoarece contine agenti de emulsionare, hidratare, umectare si de incalzire locala.

Aloe Body Conditioning Creme este o crema hidratanta care are rolul de a mentine pielea supla si catifelata. Crema poate fi folosita atat pentru masarea soldurilor si coapselor, cat si pentru aplicarea in zone ale corpului ce nu pot fi impachetate.

Aloe Bath Gelee este un gel spumant cu actiune delicata si efect hidratant, pentru un dus revigorant sau o baie relaxanta. Folosirea concomitenta a manusii de lufa ajuta la indepartarea celulelor moarte, asigurand igiena, catifelarea si hidratarea pielii.

Tratamentul cu Aloe vera se realizeaza in 5 pasi:

Pasul 1- Curatarea pielii cu Aloe Bath Gelee

Aplica Aloe Bath Gelee pe lufa si maseaza pielea cu miscari circulare pentru a o curate, exfolia si revitaliza. Zonele masate se clastesc cu apa din abundenta. Procedura se repeta in fiecare zi.

Pasul 2- Tehnica masurarilor

Cu ajutorul unui centimetru de croitorie si al unui marker se vor nota pe piele, repere la nivelu zonelor ce urmeaza a fi impachetate. Se vor lua 3 repere la nivelul bratului, trunchiului si coapsei, dupa care se insumeaza cifrele respective si se noteaza ca suma initiala. La finalul procedurii se vor efectua masuratorile exact in aceleasi zone, conform reperelor initiale, pentru a observa daca tratamentul este eficace sau nu.

Pasul 3- Aplica Aloe Body Toner

Pe zonele afectate de celulita se aplica Aloe Body Toner, intr-un stat subtire sau mai gros, in functie de necesitati. Tine cont ca aplicarea unui strat mai gros permite un efect de incalzire mai puternic.

Pasul 4- Impachetarea cu folie

Folia se va infasura direct pe piele, fara a strange, printr-o miscare ascendent- centripeta, pe suprafetele pe care a fost aplicat Aloe Body Toner, astfel: pentru coapse, din antero-lateral- intern catre antero-lateral-extern; pentru brate, din antero-lateral-extern catre antero-lateral-intern. Dupa impachetarea completa a unui segment, folia se trage pentru o impachetare mai stransa, se intinde si se rasuceste. Impachetarea va dura aproximativ o ora.

Atentie ! Nu se vor impacheta fata, gatul, pieptul, umerii, antebratele, gambele si zona genitala. Aloe Body Toner se foloseste doar pentru brate, abdomen si coapse.

La final se fac masuratorile finale : suma finala se scade din suma initiala, iar diferenta obtinuta reprezinta numarul centimetrilor pierduti.

Pasul 5- Aplica Aloe Body Conditioning Creme

Crema se aplica, dupa impachetare, pe intregul corp sau poate fi folosita, in afara procedurii, ca o crema de intretinere. Aloe Body Conditioning Creme stimuleaza circulatia, dreneaza lichidele si reduce testurile grase.

Atentie! Nu aplica crema pe pielea iritata, proaspat epilate sau imediat dupa baie.