Eco Slim Pastile: Se Gasesc in Romania?

Pastilele Eco Slim pentru pierderea rapidă în greutate, sunt bine-cunoscute de mult timp. Secretul acestui produs constă în eficiența și autenticitatea medicamentului. Reclama afirmă că trebuie să luați doar 3 tablete Eco Slim pe zi, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Eco Slim face parte din categoria pastilelor pentru slăbit?

Seco slim pastilepre deosebire de alte pastile pentru slăbit, Eco Slim este cel mai natural. Ca substanțe active, conține vitamina B, Riboflavină, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină, pantotenat de calciu, inozitol, vitamina PP, taurină, cofeină, acid succinic și extract de guarana.

În lista componentelor auxiliare ale medicamentului Eco Slim, sunt incluși regulatori de aciditate, îndulcitori, aromatizanți, stabilizatori și compuși de umplutură.

Puneți 1 tabletă Eco Slim într-un pahar cu apă, de 3 ori pe zi, în timpul meselor sau după mese.

Este contraindicat ca Eco Slim pentru slăbit să fie consumat de femei însărcinate sau care alăptează, persoane sub 18 ani, indivizi care suferă de insomnie, excitabilitate nervoasă, angină pectorală, hipertensiune arterială, ateroscleroză și glaucom.

Cum influenteaza Eco Slim pierderea în greutate?

Producătorii Eco Slim poziționează medicamentul în categoria produselor sigure și eficiente, datorită combinației reușite dintre ingredientele naturale. Vitaminele B au un efect pozitiv asupra metabolismului, astfel încât defalcarea țesutului adipos are loc mult mai rapid. Inositolul – vitamina B8 este implicată în redistribuirea țesutului gras, scade colesterolul, previne dezvoltarea aterosclerozei, trombozei și obezității. În plus, vitaminele B au un efect de restaurare și un efect pozitiv asupra sănătății generale.

Vezi cat poti slabi cu Eco Slim (sirop sau pastile)

Conține compuși și nutrienți foarte importanți pentru pierderea în greutate, precum taurina, acidul succinic, cofeina și extractul de guarana. Împreună, ele accelerează metabolismul, normalizează glicemia, reduc pofta de mâncare și pofta pentru alimente dăunătoare – făină, zahăr, sare; normalizează procesul digestiv și accelerează procesul de îndepărtare a substanțelor nocive și a excesului de lichid, menține sănătatea sistemul nervos în condiții de stres și surescitare.

Despre influenta stresului in cura de slabire gasesti mai multe informatii aici.

Conform recenziilor, medicamentul Eco Slim pentru pierderea în greutate ajută la pierderea a 3-3,5 kg într-o săptămană. Bineînțeles, un astfel de rezultat ar fi fost imposibil dacă produsul ar fi fost dăunător pentru organism. Accelerarea pierderii în greutate este posibilă, dacă veți spori si activitatea fizică, în timpul dietei Eco Slim.