Slimmer, un «modelator» natural al corpului

slimmer

Pentru obtinerea unei siluete armonioase ai nevoie de Slimmer, un produs natural, care are ca roluri principale: arderea grasimilor si imbunatatirea digestiei.

Cum functioneaza?

In compozitia Slimmer se gasesc urmatoarele plante: Asphaltum (Shilajit), Trigonella foenum-graecum, Foeniculum vulgare, Terminalia chebula, Plumbago zeylanica, Cassia fistula, Achyranthes aspera, Boswellia glabra.


slimmerTrigonella foenum-graecum (schinduf)
: studiile au aratat ca folosirea sistematica a plantei reduce valorile mari ale colesterolului precum si pe cele ale glicemiei. In ayurveda, planta este folosita pentru tratarea unor afectiuni cornice ale stomacului si intestinelor, precum si pentru imbunatatirea digestiei pe acest segment al tubului digestiv. Aceasta are un rol major in prevenirea depunerilor de grasimi.

Foeniculum vulgare (fenicul) : este recomandat mai ales in cazuri de digestie lenta, balonare, indigestie, avand proprietati detoxifiante.

Terminalia chebula : imbunatateste absorbtia principiilor nutritive in organism si, totodata, favorizeaza eliminarea toxinelor prin purgatie.

Plumbago zeylanica : imbunatateste functionarea sistemului circulator, pentru ca acesta sa poata transporta principiile active ale remediului in intregul organism. De asemenea, este una dintre plantele cu cea mai eficienta actiune in arderea grasimilor.

Cassia fistula : este un bun purgative (in frunzele plantei se gasesc substante active care stimuleaza miscarile peristaltice ale tractului gastro-intestinal), fiind indicat mai ales in cazul celor care iau in greutate datorita constipatiei.

Achyranthes aspera : este un remediu diuretic foarte eficient, ajutand la eliminarea apei din tesuturi. In medicina indiana este folosit cu succes in tratarea cazurilor de hidropizie (o acumulare de lichide in tesuturile celulare) si anasarca (aumulare de lichid in cavitatile seroase ale organismului si in spatiile limfatice tisulare).

Boswellia glabra : prezinta o actiune puternica de dizolvare a toxinelor.

Mod de administrare

Se administreaza 1-2 capsule, de 3 ori pe zi. Produsul te ajuta sa slabesti natural, in mod eficient si fara riscuri sau efecte secundare.