Kilokiller, pastile efervescente pentru slabit

Pentru excesul de grasime iti recomandam pastilele efervescente Kilokiller, care au fost special create pentru dimineata, pranz si seara. Secretul a fost descoperit de catre o echipa de cercetatori francezi, care au creat combinatia perfecta a 3 formule menite sa dea rezultate. Acestea contin elemente esentiale in nutritia zilnica, precum vitamine, pectine, plante, extracte de ceai si multe alte ingrediente puternice care ofera un echilibru perfect de substante nutritive, special concepute pentru a te ajuta de-a lungul intregii zile.

Cele trei tablete combinate, pentru dimineata, pranz si seara, accelereaza procesul de ardere a grasimilor, reduc pofta de mancare, contribuie la procesul de detoxifiere, dreneaza grasimile si reduc aspectul de celulita, chiar si atunci cand dormi. Aceste comprimate efervescente vor lucra continuu si constant si astfel, vei obtine silueta mult visata.

Ingrediente Kilokiller

Kilokiller Dimineata contine o combinatie de mate, cafea verde, ceai verde si masline. Aceste ingrediente ajuta la inlaturarea depozitelor de grasime, prin cresterea cantitatii de energie consumata de organism. In plus, extractele de codite de cires, macese si „Trei frati patati” faciliteaza drenajul si inlaturarea toxinelor.

Pe de alta parte, cele 10 vitamine diferite ( vitamina E, C, B1, B2 ,B3, B6, B9, B12, B8 si B5 ), impreuna cu extractul din fruct de arbore de cacao, intareste organismul si substituie lipsurile datorate unei diete scazute in calorii. Combinatia de frasin si cretusca ajuta la drenarea tesutului gras si reduce aspectul de „coaja de portocala”.

Kilokiller Dupa-amiaza contine o combinatia din pectine citrice, pectina de mere si guma de Guar.  Aceste tablete modereaza eficient apetitul, contribuind astfel la limitarea absortiei de zaharuri si de grasimi din organism.

Kilokiller Noapte contine crom, papaya, cacao, coaja de portocala, ananas si tescovina de struguri. Toate aceste ingrediente lupta eficient impotriva grasimilor, 24 de ore.

Cei 3 pasi ai tratamentului cu Kilokiller

Tableta de dimineata – Dizolva o tableta in apa si bea-o la micul dejun. Combinatia de mate, cafea verde, ceai verde si masline ajuta la inlaturarea depozitelor de grasime, prin cresterea cantitatii de energie necesara organismului pentru a arde caloriile.

Tableta pentru dupa-amiaza – Dizolva o tableta in apa. Amestecul se bea cu o jumatate de ora inainte de masa de pranz. Combinatia din pectine citrice, pectina de mere si guma de Guar, din pastila de dupa amiaza, modereaza eficient apetitul, contribuind astfel la limitarea absorbtiei de zaharuri si de grasimi.

Tableta de noapte – Dizolva o tableta in apa si bea amestecul la cina. Cromul da senzatia de satietate si actioneaza asupra grasimilor din organism. Combinat cu papaya, cromul ajuta la eliminarea grasimilor excedentare din tesuturile organismului si la reducerea depozitarii acestora.

Pentru mai multe informatii, click AICI.

Foto credit: telestar.allshops.ro.