Fitospray – Spray Pentru Slabit

Fitospray

Fitospray este un spray natural creat cu scopul de a ajuta persoanele nemulțumite de kilogramele în plus să piardă în greutate. Fitospray este unul dintre spray-urile pentru slăbit care își garantează rezultatele pe baza faptului că a fost testat și a obținut un certificat pentru utilizare recomandat de către o serie de medici specialiști în domeniul suplimentelor alimentare. Se laudă cu o compoziție echilibrată și niște rezultate eficiente, într-un timp extrem de scurt.

Până aici, nimic nou. Așadar, ce-l face pe Fitospray mai deosebit de celelalte pastile, ceaiuri sau spray-uri care au fost create tot pentru a ajuta oamenii să slăbească?

Fitospray Alt Tip de recipient În primul rând, ar trebui să ne îndreptăm privirea asupra ingredientelor sale. Acestea sunt principalul criteriu care fac diferența între produsele pentru slăbit. Recomandarea mea este ca primul lucru pe care îl faceți atunci când auziți despre un produs-minune este să consultați lista cu ingrediente.

Fitospray se laudă cu ingrediente 100% originale, acestea fiind: cafeaua verde, un extract de garnicia, pomușoare goji, mango, extract de acai, acidul citric, mentolul și menta. Fiecare dintre aceste ingrediente cheie oferă un set de beneficii unice. Sa nu uitam totusi, ca pana la prospectul oficial sunt doar laude. Va mai aduceti aminte de Chocolite si Chocolate Slim? Cel de-al 2lea se lauda ca este natural si el de fapt continea  sucraloza 🙂

Spre exemplu, cafeaua verde este, împreună cu un antioxidant puternic care se numește acid clorogenic, au capacitatea de a arde grăsimile și a minimaliza nivelul de colesterol în sânge, întreținând pofta de mâncare, și totodată, eliminând toxinele și lichidul în exces din organism. Garnicia ameliorează transformarea carbohidraților în grăsime și taie pofta de dulciuri.

Pomușoarele goji conțin vitamine, minerale și sunt responsabile cu transformarea grăsimii în energie, dar pe lângă toate acestea, mai pot diminua pofta de mâncare, crește imunitatea organismului și proteja inima și vasele de sânge. Mango și extractul de acai împiedică depunerea straturilor de grăsime, acidul citric este capabil să activeze metabolismul și să elimine toxinele din organism, în timp ce menta și mentolul mențin respirația proaspătă, îmbunătățesc activitatea bilei și descompun grăsimile.

Cum se utilizează Fitospray?

Spray-ul pentru slăbit trebuie pulverizat în gură, ținând apăsat pe dozator de 1 sau 2 ori. Nu există doze recomandate, ci poate fi utilizat în funcție de nevoile fiecărei persoane. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la efectele secundare, întrucât faptul că este realizat din ingrediente naturale este un garant al inexistenței efectelor adverse. De asemenea, Fitospray nu conține contraindicații medicale, fiind sigur pentru utilizare datorită certificatului de atestare al eficienței sale.

FitosprayÎnainte de a începe să utilizați Fitospray, este recomandat să obțineți aprobarea medicului de familie. Spun acest lucru, deoarece medicul de familie va cunoaste istoricul, stie daca sunteti alergici la vreounul dintre ingredientele pe care le contine Fito Spray si mai mult de atat, intre noi fie vorba, va poate da un sfat corespunzator (fara vreun interes de natura financiara) si eventual alte indicatii de care aveti nevoie. Daca puteti ajunge la un medic nutritionist sa-l intrebati care este parerea sa despre Fito Spray, este si mai bine 🙂

Avantajele Fitospray sunt numeroase, spun ei

Utilizarea acestui produs nu necesită menținerea unor diete drastice sau antrenament fizic exagerat, poate ajuta la eliminarea excesului de lichide din corpul nostru și descompune foarte rapid grăsimile. Foarte similar cu Fito Spray mi se pare suplimentul Slimmer Spray despre care am scris recent.

Cu toate acestea, dacă vreți să obțineți rezultate rapide într-un timp foarte scurt, e important de luat în calcul faptul că Fitospray nu poate aduce beneficiile dorite de unul singur, ci trebuie sprijinit prin niște schimbări în dietă și stilul de viață mai sănătoase.

Astfel spus, dacă vreți să pierdeți kilogramele în plus, utilizați Fitospray în combinație cu o dietă bazată pe fructe și legume în principal, și faceți exerciții fizice măcar 30 de minute pe zi, în mod regulat.