Chilliburner arde pana la 500 de calorii pe zi

Chilliburner contine un extract natural de ardei iute (capsaicina), extrem de concentrat, prelucrat pe baza unei tehnologii patente de comprimare in microcapsule invelite intr-un strat protector. Astfel, substanta activa poate fi administrata in doza suficienta pentru a asigura consumatorului efectele maxime ale capsaicinei, fără a irita cavitatea bucală sau sistemul digestiv.

Cum actioneaza?

Un studiu realizat în 2010 la Universitatea Daegu din Coreea de Sud arata ca ardeiul iute, prin propritatile capsaicinei, stimuleaza activitatea proteinelor care ajuta la spargerea celulelor de grasime si, in același  timp, reduce activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grasimi, prevenind dezvoltarea celulelor mature de grasime.

Capsaicina are un efect termogen puternic, adica transforma grasimile in energie utila, cu efect direct in pierderea in greutate. Pentru a scapa de kilogramele in plus, trebuie sa ne ajutam organismul sa isi accelereze procesele metabolice, deoarece un metabolism rapid duce la activarea termogenezei, iar prin termogeneza excesul de calorii este convertit in energie termica.

Pentru a acumula cantitatea optimă de capsaicina care sa ne faca sa slabim, ar trebui sa consumam zilnic cantitati mari de ardei iute, insă stomacul nostru ar avea probabil de suferit. Solutia este data de Chilliburner care, datorita comprimarii capsaicinei in microcapsule invelite intr-un strat protector, nu cauzeaza reactii iritative.

Pe langa capsaicina, Chilliburner contine atat extras de ceai verde, care vine sa sustina eficienta si efectele benefice ale acestui  supliment alimentar, cat si inulina, o substanta de origine vegetala care genereaza, in timp, un efect de satietate de durata, incetineste rata digestiva si absorbtia intestinala.

Impreuna, toate aceste trei ingrediente fac din Chilliburner un produs de slabit eficient care te ajuta sa arzi intre 2 si 10 kg fara sa iti schimbi dieta sau modul de viata.

Efecte benefice

• reglează considerabil digestia (in cazul unei digestii incorecte sau lente, in caz de balonare, disconfort stomacal, crampe, flatulenta etc)

• imbunatateste miscarile peristaltice si purgatia

• reduce apetitul si regleaza pofta de dulciuri

• arde caloriile (aproximativ 1000 kJ zilnic)

• stimulează metabolismul

• creste energia (grasimile sunt transformate in energie utila)

• combate celulita

• impiedica noi depuneri de grasime

Mod de administrare

Se recomanda administrarea unei tablete zilnic, de preferinta inainte de micul dejun. Pentru sporirea efectului se mai poate lua inca o tableta inainte de pranz. De asemenea, o tableta luata inainte de un antrenament fizic mareste considerabil cantitatea de energie consumata si reduce pofta de mancare resimtita la sfarsitul antrenamentului.

Pentru achizitionarea produsului, click AICI.

Foto credit: csid.ro; biocare.sk.