O americanca a devenit Miss dupa ce a dat jos 50 de kilograme

Numele ei este Bree Boyce si a uimit o lume intreaga prin ambitia ei de a slabi 50 de kilograme. La varsta de 17 ani acesta cantarea 106 kilograme si spre surprinderea multora americanca a slabit pentru a ajunge Miss Carolina de Sud. In ultimii doi ani ea a facut totul pentru ca visul ei sa devina realitate.

La varsta de 17 ani, Bree Boyce cantarea 106 kilograme si manca zilnic de la fast-food, dar si-a schimbat modul de alimentatie dupa ce a inceput sa aiba probleme de sanatate.

“Genunchii ma dureau si am ajuns imediat la medic. Nu mai suportam durerea. Am aruncat toata mancarea nesanatoasa, m-am inscris la o sala de sport, m-am autoeducat, am mers la un nutritionist. Am facut tot ceea ce trebuia sa fac”, a declarat Bree.

O poveste senzationala ce trebuie luata in seama atunci cand vreti sa slabiti si sa aratati bine. Lumea nu va mai rade de voi ci se vor uita cu ochii deschisi larg spre tine. Trebuie sa ai ambite ca sa reusesti ca altfel te vei lasa si vei ajunge la fel sau mai rau.

Bree a marturisit ca nu crede in diete si ca nu a aplicat metode drastice pentru a avea un corp frumos si sanatos. Americanca  nu se abtine daca, de exemplu, are pofta de ciocolata, dar este important pentru ea sa mentina un echilibru alimentar si sa faca sport.

Castigand acest Miss, femeia are mari sanse de a castiga si Miss America.