Cum a slabit Andreea Marin Banica mancand sanatos?

Andreea Marin Banica (34 de ani) a slabit dupa nastere 10 de kilograme in doar o luna si jumatate, revenind in lumea showbizului cu o silueta de invidiat. Vedeta facut eforturi foarte mari pentru a-si recapata forma fizica de altadata. Sa nu uitam ca ea a nascut prin cezariana si dupa cate stiu eu, nu a renuntat la dans.

Marele secret al vedetei este sportul. Ea a declarat ca nu tine nici o dieta pentru ca se afla intr-o perioada aglomerata si din acesta cauza a ales miscarea. De asemenea Andreea a apelat la masaj, dar si la tratamentele realizate cu ajutorul aparatelor ultamoderne.

“In aceasta luna si jumatate am slabit aproximativ 10 kilograme numai prin sport, facut foarte serios de minimum 3 ori pe saptamana. Am un profesor foarte serios si nu imi permit sa il fentez. Am slabit facand miscare bine gandita. Nu tin nicio dieta, dar sportul face minuni”, a spus Andreea Marin Banica pentru Happy Hour.

In cea mai mare masura silueta Andreei se datoreaza orelor de dans pe care le face de cateva luni incoace. Andreea a mers de trei ori pe saptamana la World Class Marriott, unde poseda un abonament VIP Plus Membership. Costul unui abonament se ridica la 170 de euro pe luna.

Andreea nu este de acord cu operatiile estetice declarand urmatoarele:

„Pentru mine chirurgia estetica nu este o alegere, nu am nimic cu oamenii care fac asta, dar eu cred ca daca pot sa fac ceva pe cale naturala este mai bine pentru corpul meu. Nu sunt dispusa sa fac apel la chirgia estetica decat in cazul in care sanatatea mea ar cere-o”.

Andreea Banica s-a bazat pe o alimentatie sanatoasa formata din fructe, legume si carne usoara de peste. Nu a mai mancat dupa ora 18.00, insa si-a permis sa mai bea cate un pahar cu vin impreuna cu familia. De un singur lucru nu a putut renunta  si acestea au fost dulciurile, dar si pe acestea le-a consumat cu moderatie in ultimele luni.

Cat cheltuieste Andreea lunar pentru a arata bine?

Dans 170 €
Tratament anticelulitic 600 €
Crema antivergeturi 50 €
Drenaj limfatic 250 €
Impachetari 400 €
Coafor 300 €
Epilat 75 €
Manichiura 250 €
Tratament facial 100 €
Masaj cu pietre 250 €

Total: 2.445 euro

O vedeta care chetuieste tare mult pentru a arata bine dar nu este neaparat nevoie sa cheltuiesti atatia bani pentru a slabi.