Andreea Esca a slabit la varsta de 39 de ani, 8 kilograme

Andreea Esca, cea mai logeviva stirista din Romania si-a indepinit visul, acela de a slabi 8 kilograme. Cum? Vom afla imediat!

Dupa ce a nascut a doua oara acum sase ani, Andreea ajunsese sa cantareasca 64 de kilograme dar nici inaltimea nu o ajuta cu acea greutate, ea avand 1,62 metri inaltime asa ca stirista s-a apucat serios de treaba ajungand sa cantareasca acum 56 kilograme. Ea tanjea dupa acesta greutate inca din anul 2005.

Andreea Esca s-a nascut in data de 29 august 1972 si este o jurnalista ramanca ocupand poziția de realizator-prezentator în cadrul Știrilor ProTV. Pe langa acest lucru Andreea este si director editorial al revistei The One.

Vedeta a acceptat sa vorbeasca pentrucel mai nou numar al revistei Spy, cum a reusit sa dea jos atatea kilograme jos. Conform declaratiei revistei Spy vedeta Stirilor Pro TV a marturisit ca a renuntat complet la dulciuri si carbohidrati (adica a renuntat la paine, paste fainoase, pizza, produse de patiserie deci tot ce contine faina) si a inceput sa faca mult sport.

“Nu pot sa tin un regim strict si nici nu cred ca e sanatos. Sportul e baza si un pic de atentie la mancare nu strica”, a declarat vedeta in exclusivitate pentru Spy.

In ciuda faptului ca are o zi incarcata datorita celor doi copii (Alexia și Aris) si carierei profesionale plina de succes, ea mai are timp si de corp, facand sport si impachetari ca sa arate bine la varsta de 39 de ani.

Una peste alta aceasta si-a reinoit anual abonamentele la saloanele de infrumusetare unde face masaj si impachetari corporale. Toate aceste tratamente, imbinate cu stilul de viata sanatos, au scutit-o de cinci kilograme, Andreea ajungand in prezent la o silueta proportionala cu inaltimea ei.

La orice varsta putem sa ne sacrificam ca sa artam bine asa ca nu va lasati pe o ureche si nu faceti nimic. Totul se face cu ambitie sicu multa incredere in tine.