Andra a slabit 15 kilograme in 4 luni

Dupa cum stiti Andra este casatorita cu Catalin Maruta si impreuna au un baiat frumos botezat cu numele de David, in varsta de 4 luni. Datorita faptului ca Andra a pus pe ea 18 kilograme in timpul sarcinii, a hotarat sa faca ceva ca sa dea cateva kilograme jos. Ea a slabit in aceste 4 luni cu cu un pic de regim şi reguli stricte.

 “Îmi doream să slăbesc. A fost puţin greu când intram în dressing şi probam hainele de dinainte şi nu încăpeam în ele. Mai trebuie să dau jos 2 kg. Am avut noroc, din cauza vârstei, am slăbit foarte uşor. N-am mâncat foarte mult, pentru că mă simţeam rău din cauza unor probleme la sâni”, a declarat Andra.

Meniul ei suna cam asa:

La micul dejun: lapte cu cereale, un ou, o rosie si putina branza.
La pranz: o supa usoara, o pulpa de pui dezosata, la gratar si o salata verde.
Dupa ora 18:00 nu mai mananca nimic, consuma doar lichide.

Se pare ca lichidele si regimul alimentar au facut totul ca artista sa slabeasca 15 kilograme in patru luni. In plus Andra mai are as in maneca, in lupta cu kilogramele. Caloriile se duc repede pe scena, unde face adevarate show-uri alaturI de dansatoarele ei. Iar dansul, spune ea, o ajuta sa-si mentina silueta.

“Nu mai mănânc seara după ora 6 şi beau multe lichide. Prefer să nu ies seara, pentru că sunt o pofticioasă şi aş mânca. Şi dansul te ajută foarte mult”, a spus Andra.

Face mult bine ca se poate abtine de la unele lucruri si ca nu o tenteaza sa manance dupa o ora anume. Unele persoane nu pot face asta chiar daca vor sa slabeasca. Bravo ei ca a reusit aceasta performata intr-un timp atat de scurt.