Cea mai usoara dieta din lume – dieta schimbarii caloriilor

Toate dietele ne cer sa ne abtinem de la deliciile noastre preferate. Nu avem voie dulciuri, nu avem voie fast-food-uri, nu avem voie grasimi. Toate pentru a ne pastra un corp armonios. Exista totusi vreo metoda de slabire care cere mai putine sacrificii? Raspunsul este afirmativ.

Dieta schimbarii caloriilor

Ezinarticles.com  ne invata care este cea mai usoara dieta din lume. Si anume, dieta schimbarii caloriilor.

Conform acesteia, slabesti in jur de 4 kg la fiecare 11 zile. Dieta schimbarii caloriilor iti permite sa mananci orice iti doresti, dar fara a iti permite sa te saturi. Nu trebuie sa ratezi nicio grupa majora de alimente din meniul tau. Dieta cea mai usoara din lume iti recomanda sa mananci fainoase, fructe si legume, lactate si carnuri. Toate fara restrictie, cata vreme ai patru mese pe zi, de la care nu te ridici cu stomacul complet plin. Asa cum recomanda toti nutritionistii, nu vei pierde in greutate prea repede, dar vei avea efecte sigure.

Dieta schimbarii caloriilor functioneaza pe principiul evident pe care il subliniaza si titlul ei. De la o masa la alta, schimbi tipul caloriilor pe care le consumi. La o masa vei manca doar carne, la o masa doar lactate, la o masa fainoase si la alta fructe si legume. Urmezi acest ciclu zi de zi si iti obisnuiesti organismul cu un nou principiu. Dieta schimbarii caloriilor schimba metabolismul prin faptul ca ofera organismului anumite tipuri de nutrienti la perioade fixe de timp.

In felul acesta, iti pacalesti practic metabolismul in a crede ca nu are suficienti nutrienti si el trece in faza de ardere a grasimilor pentru a compensa deficientele pe care le percepe.Cu toate acestea, prin schimbarea caloriilor, organimsul tau primeste toate tipurile de nutrienti necesare, doar ca le primeste mai tarziu decat e obisnuit in mod normal sa le primeasca.

Avand in vedere ca majoritatea dietelor presupun restricitii peste restricitii, dieta schimbarii caloriilor iti permite sa te bucuri de alimentele care iti plac.

Surse: foto – http://embitca.hubpages.com.