Pentru un corp frumos si sanatos, specialistii recomanda administrarea urmatoarelor suplimente care mentin senzatia de satietate mai mult timp, ajuta la digestie si contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

Alfalafa (lucerna)

Comprimatele de alfalafa contin toate fibrele din tulpina si frunzele plantei alfalafa (lucerna). Aceste fibre actioneaza ca substante de ballast sau ca materii cu care colonel balonat sau slabit sa se poata antrena pentru imbunatatirea tonusului. Acest lucru incurajeaza un timp de tranzit mai rapid.

Chlorella

Chlorella este o alga foarte nutritive, unicelulara, care contine cea mai mare cantitate de clorofila. Datorita acestui lucru, specialistii o considera cel mai bun detoxifiant natural. In prezent, chorella se comercializeaza pe piata sub mai multe denumiri si se gaseste in compozitia mai multor produse pentru detoxifiere si slabire.

Ulei de ficat de cod

Uleiul de ficat de cod lubrifiaza colonul si stimuleaza vezica biliara sa se contracte si sa produca sub biliar. Acesta este o sursa importanta de vitamina A si vitamina D, necesare pentru o eliminare adecvata. Uleiul de ficat de cod norvegian este cel mai bun.

Algele dulse

Cunoscute si sub numele de alge kelp, algele dulse accelereaza metabolismul. Aceasta specie de alge contin iod natural, organic, care nu trebuie confundat cu iodul chimic, anorganic care este otravitor. Algele dulse se gasesc sub forma de tablete.

Concentrat de sfecla de rosie

Concentratul de sfecla rosie contine suc de sfecla uscata extras din toata planta, nu doar din pulpa de sfecla. Acesta are un efect usor laxative si curata ficatul. Astfel, dupa o cura cu concentrat de sfecla rosie, organismul va fi curatat de toate toxinele.

Ulei din germeni de grau

Uleiul din germeni de grau reprezinta o sursa excelenta de acizi grasi esentiali si de vitamina E. De aceea, suplimentele pe baza de uleiĀ  din germeni de grau contribuie la buna functionare a organismului.

Foto credit: ziare.com.

Eu am slabit 5Kg cu supa de varza de AICI . (Cristina - cititoare)

Inscrie-te daca vrei sa te tinem la curent!

Lasa un raspuns

© 2015 Slabesteusor.info Suffusion theme by Sayontan Sinha