Intensitatea arderilor specifice fiecarui organism in parte si felul in care ne alimentam, precum si ceea ce mancam determina greutatea corporala. Astazi, desi exista numeroase metode de slabire, majoritatea dau rezultate pe termen scurt sau, chiar deloc. Cele mai multe se axeaza pe : folosirea de medicamente, produse chimice, a caror ingestie mareste doar eliminarea apei din organism, nu si a grasimii ; dieta slab calorica, prin care corpul este slabit din cauza faptului ca sunt consumate proteinele sau alti nutrienti necesari  pentur buna functionare a organismului.

Insa, exista si cateva metode eficiente si inofensive care te pot ajuta sa scapi de kilogramele nedorite :

  • Opteaza pentru o dieta cu aport normal de proteine (aprox 50 g/zi), cu aport scazut de grasimi, in special din cele animale ; cu aport normal de glucide;
  • Fa miscare fizica in fiecare zi, cel putin 40 de minute;
  • Mesteca bine alimentele si bea multa apa intre mese;
  • Nu trece peste masa de dimineata pentru ca este cea mai importanta si cea mai consistenta;
  • Consuma un pranz moderat;
  • Cina trebuie sa fie usoara, luata : cu 4 ore inainte de culcare pentru persoanele cu greutate corporala normala ; cu 5 ore inainte de culcare pentru cei cu 2-3 kg in plus ; cu 6 ore inainte de culcare pentru cei cu 5 kg in plus. Pentru persoanele care au mai mult de 10 kg in plus, ultima masa a zilei trebuie sa fie la ora 14, iar pana la culcare se va bea doar apa si se vor consuma 2-3 fructe (mere, pere, ananas, pepene etc)

Ultima regula este extrem de importanta deoarece se bazeaza pe rationamentul ca dimineata, arderile din corp sunt foarte intense, iar cu cat ne apropiem de noapte, arderile sunt tot mai slabe si asimilam mai mult. Asadar, pentru persoanele care vin seara de la serviciu, infometate, aproape fara sa fi mancat nimic in timpul zilei, cea mai buna solutie este de a muta masa copioasa de seara, a doua zi dimineata. Desi la inceput este destul de greu, cu timpul organismul se obisnuieste cu noul stil de viata si astfel, totul va intra in rutina. Instinctul de a manca ceva in timpul serii trebuie tinut sub control prin consumul de apa, cate o inghititura de fiecare data cand simti senzatia de foame. De asemenea, este nevoie de multa vointa si de sustinere din partea celor apropiati.

Spor la slabit !

Eu am slabit 5Kg cu supa de varza de AICI . (Cristina - cititoare)

Inscrie-te daca vrei sa te tinem la curent!

Lasa un raspuns

© 2015 Slabesteusor.info Suffusion theme by Sayontan Sinha