Siropul Fyt Form este cel mai evoluat produs de slabit din lume, iar cel mai important avantaj al acestui tratament il reprezinta durabilitatea efectelor.

Beneficiile siropului Fyt Form

Fyt Form este primul sirop de slabit care disloca grasimea si o elimina din organism pe cale naturala, inlaturand nevoia de a consuma alimente bogate in calorii.  De asemenea, siropul este un bun detoxifiant, ajuta la buna functionare a ficatului, prin eliminarea toxinelor si intareste sistemul imunitar. In plus, Fyt Form normalizeaza constantele metabolismului glucidic si lipidic, reducand trigliceridele, colesterolul si glicemia.

Ce contine?

Siropul Fyt Form este realizat din plante: rooibos, boroja, ceai verde, mate, hoodinia, papaya, zaharina si excipienti ( guma xanton si benzoate de sodiu). Efectul siropului este uimitor, deoarece plantele din compozita sa se asmilieaza rapid de catre organism. Astfel, rezultatele apar inca de la primele utilizari.

Mod de administrare

Siropul se administreaza de doua ori pe zi, 5 ml dimineata si 5 ml seara dizolvat in 100 ml apa.

Si vedetele l-au incercat… 

Roxana Ionescu (foto dr.), supranumita “mama natura”, a reusit sa isi recapeta silueta cu ajutorul siropului Fyt Form. ,,Am mers la un  nutritionist ,care mi-a recomandat  siropul  fyt form ,realizat numai din plante,mi-a recomandat sa mananc 3 mese pe zi ,o data la 5 ore si asa am reusit sa slabesc cele 15kg.”, a declarat vedeta pentru acasatv.ro.

Adoptand un stil de viata sanatos impreuna cu Fyt Form syrup, eficienta siropului devine de doua ori mai mare si astfel, ajungi sa slabesti rapid si definitiv!

Acest produs revolutionar fost lansat pe piata romaneasca de catre Compania Canadian Farmaceuticals.

Pentru mai multe detalii, accesati fytformsyrup.ro.

Foto credit: acasatv.ro. concursuri-online.ro

Eu am slabit 5Kg cu supa de varza de AICI . (Cristina - cititoare)

Inscrie-te daca vrei sa te tinem la curent!

Lasa un raspuns

© 2015 Slabesteusor.info Suffusion theme by Sayontan Sinha